Яkщo нaс нe прoпycтять ми cпaлuмo мuтнuцю: на кoрдoнi з Укрaїнoю кoїтьcя нeмuслuмe. Крuчaть і плaчyть

У деяких пунктах пропуску на кордоні Польщі з Україною в п’ятницю, 27 березня, вишикувалися величезні черги українцівзаробітчан.

Як повідомила пресслужба Держприкордонслужби України, громадяни прибули в основному без власного транспорту й намагаються перетнути кордон пішки, щоб повернутися на Батьківщину.

“У пункті пропуску “Краковець” о 17:00 почали пропуск на пішому напрямку, де за 1 годину пропустили 160 осіб. У пункті пропуску “Ягодин” були залучені 20 автобусів, наданих органами місцевої влади Волинської та Рівненської областей.

Пропустили 5,6 тис. осіб, черга, як інформує Держприкордонслужба, відсутня. У пункті пропуску “Рава-Руська” залучено 3 автобуси, наданих органами місцевої влади Львівської області. Було пропущено через ПП 3729 осіб, черга (станом на 18:00) – 50 осіб.

Величезні черги із заробітчан зняли з повітря. “Страна”, посилаючись на очевидців, пише у Telegram, що “ситуація загострюється”. “Люди йдуть тисячами й бояться, що не встигнуть.

Кричать, що прорвуться силою і спалять митницю, якщо їх не пропустять додому після закриття кордону”, – сказано в повідомленні.

Яkщo нaс нe прoпycтять ми cпaлuмo мuтнuцю: на кoрдoнi з Укрaїнoю кoїтьcя нeмuслuмe. Крuчaть і плaчyть